DaRKBLaDeR ADMiN
Mesaj Sayısı : 117 +Rep Gücü : 2147483647 Reputation : 113488 Kayıt tarihi : 14/06/09 Yaş : 33 Nerden : BoDRuM
| Konu: Silkroad Online Otomatik Enter (Giriş) Programı / Arkaplanda Çalışmaktadır ! Salı 16 Haz. 2009 - 11:41 | |
| SRO WİN MOD / OTOMATİK ENTER PROGRAMI
Evet Arkadaşlar Yanlış Duymasınız Bu Program Bildiğimiz Enter'a Basılması İçin Yazılmış Bir Programdır Diğer Programlardan Tek Farklı Arkaplanda Çalışabilmektedir Yani Bu Şu Oluyor Program Oyuna Girmeyi Denerken Ben Sitedeki Konularıma Moderasyon Yapabiliyorum Program Gerçekden Kullanışlı Ve Kolay Her Client İçin Enter'lama Yapabiliyorsunuz,
Programın Sağladığı Özellikler ; Hide --> Client Gizleme UnHide --> Client Gösterme Kill --> Client Sonlandırma AutoEnter --> Otomatik Enterlama Yapabilme ( Artısı Arkaplanda Çalışabilmektedir ) Rezise --> Client Boyutlandırma Rename --> Client İsmini Değiştirme
Programın Küçük Bir Önizlemesi ; Kullanışı ; 1-) Oyun Açılır, 2-) İndirdiğimiz Program Açılır, 3-) Program Açılınca Sağ Listede Client'imizi Seçiyoruz, 4-) Client Seçildikden Sonra Auto Enter Yazısına Basıyoruz.
İşlem Bukadar Artık Arkaplanda Otomatik Enter'lama Yapıyor Programımız
Oyuna Girdiğimde Veya Canım İstediğinde AutoEnter'ı Durdurmak İstersem ;
Resimde Gördüğünüz Kırmızı Kutu İçindeki Simgeye Sağ Tıklıyıp Exit Diyorsunuz Ve Otomatik Enter'lama Duruyor.
Linkler:
[url=http://www.mediafire.com/download.php?myyt54yfw3m]
NOT: PROGRAMDA VİRÜS VAR DİYENLER İNDİRMESİNLER PROGRAMIN AUTO ENTER BÖLÜMÜ AUTOİT YAZILIMIDIR DOĞAL OLARAK ZARARSIZ VİRÜS BULUNMAKTADIR.
Program Alıntıdır Anlatımlar & Resimler Bana Aittir, Güle Güle Kullanınız... | |
|